Wednesday, October 18, 2006

Vakiovarustein aiomme jatkaa Vladimir Putinin hirttäjäisiä ja vastaavan Kremlin koirien hirttäjäisiä kunnes alueemme on palautettu

Miehittäjä-Ryssänkurkuttaja Seppo Lehto on jättänyt http://www.kavkaz.fi taustayhdistyksen puolesta mielenosoitusilmoituksen Lahden poliisille ja saanut siitä ilmoitusvahvistuksen poliisi Pekka Ojalalta:

to pekka.ojala, hakaristi, taisto.kuhlman, mika.illman, mikko.honkala, paavo.lipponen, liisa.jaakonsaari, mika.lahtonen, matti.pitko, jorma.kalske, juhani.saarinen, juha.heikkinen, juha.siltala, atte.jaaskelainen., jukka.ronkainen, jaakko.wallenius., jorma.halme, jukka-pekka.havumaki., asko.hynninen jne saivat myös tiedon

More options 7:58 pm (0 minutes ago)

Moskovan keskushallinnon kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys
Tampere
silvottu tynkä-Suomi
044-3380291

Tervehdys Pekka Ojalalle Lahden poliisiin 18.10.2006 Tampereella klo 19:50

Onko miehittäjämme Ryssän edustajalle paviaanikoira presidentti Vladimir Putinille eli symbolisille hirttäjäisilleen sopivaa nurmikkoa Sibelius-talon luona kivenheittomatkan päässä?

- Toivoisin tietoa lähemmin mielenosoituksellemme tarkoitetusta paikasta sähköpostiimme to: Moskovan keskushallinnon kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys" < korvausjatotuusyhdistys@gmail.com, lehto.seppo@gmail.com - Vai onko kaikille mielenosoituksille varattu yksi yhteinen paikka?

Kiitoksia etukäteen vastauksistanne!

Vakiovarustein aiomme jatkaa Vladimir Putinin hirttäjäisiä ja vastaavan Kremlin koirien hirttäjäisiä kunnes alueemme on palautettu.

http://www.kavkaz.fi/uutiset.html kts ko. uutiset tarkemmin ; ) kuvareportaaseja aiemmista Vladimir Putinin hirttäjäisistä.

Pyrimme ottamaan megafonin mukaan. Paikalle tulee yhdistyksemme pj. ja mahdollisesti muita hirttäjäisiä seuraamaan.

Vakioapinamme on nyt kadoksissa ja joutunemme hakemaan tälle aiemmalle paviaanikoira Putinia esittäneen sijalle uutta apinanukkea tilalle.

Viestimme on selvä karttakuvilla: Miehitetyt alueet takaisin teemana.

pj. Seppo Lehto TampereFrom: Ojala Pekka LAHTI
To: Miehittäjä-Ryssänkurkuttaja
Date: 18 Oct 2006 16:09:00 +0300
Subject: Re:Onko mielenosoitusilmoituksemme ko. 6 Lahden poliisin julkistaman joukossa?


Tervehdys poliisilaitokselta!

Ilmoitus on saapunut ja oli mukana.

Pekka Ojala